Over mij

Hallo,

Mijn naam is Juliette Blokker. Ik ben getrouwd met Joram. In het dagelijks leven houd ik me bezig met verschillende dingen, waaronder de financiële administratie van het klusbedrijf van mijn man. Daarnaast ben ik bezig met essentiële olie en natuurlijke levensstijl, kleding advies en allerlei creatieve uitgingen zoals moderne dans en natuurlijk bloggen.

Schrijven helpt me om mijn gedachten te ordenen en uit te kristalliseren en niet zelden kom ik nieuwe inzichten terwijl ik schrijf. Daaruit is dit blog ontstaan, waarin ik deel uit mijn persoonlijke ervaringen, de levenslessen die ik leer, de worstelingen waarmee dat soms gepaard gaat en nieuwe (Bijbelse) inzichten die ik opdoe, mijn (geloofs)leven en wandel met God als vrouw naar Zijn hart.

Verder ben ik een natuurliefhebber, dol op onze kat en lees graag. Ik heb stapels boeken op mijn nachtkastje liggen, die ook tegelijkertijd lees, en waaruit ik ook vaak weer veel inspiratie voor mijn schrijfsels haal.

Ik ben christelijk opgevoed en op jonge leeftijd heb ik zelf een bewuste keuze gemaakt voor Jezus. Hoewel de Bijbel me met de paplepel is ingegoten, ik elke zondag trouw naar de kerk ging en deelnam aan andere kerkelijke activiteiten, ben ik pas echt meer gaan begrijpen van de Bijbel, van het geloof en het praktiseren daarvan, sinds ik een bijbelschool heb gedaan en God meer als persoon heb leren kennen. Nu heb ik een levende relatie en een wandel met Hem. Ik ontdek steeds meer wie Jezus voor mij is en wie Hij door mij heen voor anderen wil zijn.

Ik heb een passie voor de Bijbel en (geloofs)onderwijs. Mijn droom is om vrouwen (en mannen) te inspireren om ontdekken wie ze zijn en hoe God ze gemaakt heeft, zodat ze net als ik tot herstel en tot bloei komen en zo de wereld een klein stukje beter wordt en meer gaat lijken op zoals God die ooit bedoeld heeft.

Sinds kort doen ik ook boekrecensies van boeken die voor mij waardevol zijn geweest bij mijn persoonlijke – en geloofsgroei. Daarnaast schrijf ik Bijbelse overdenkingen voor de vrouwenbedieningen She Rises en Gift of life Vrouwen. En verder doe interviews om ook andere vrouwen (en mannen) naar Gods hart een stem te geven, want elk verhaal is het waard om verteld te worden. Ik zoek nog mensen die hun verhaal met mij en mijn lezers willen delen.

Ik hoop dat mijn schrijfsels je tot bemoediging, opbouw en inspiratie zullen zijn!

Heb je vragen naar aanleiding van één mijn posts of wil je je verhaal delen, voel je vrij om contact op te nemen via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@vrouwnaargodshart.nl.