Persoonlijk

Tussenstand sponsoring #4

Weer even een korte update over de sponsoring:

De jam voorraad slinkt. Had ik een paar weken geleden de halve eetkamertafel vol staan, nu is het ‘nog maar’ een kwart. Maar jamliefhebberd niet getreurd, ik heb nog 7 grote bakken met gepureerde pruimen in de vriezer liggen…

Sinds het vorige overzicht is heb ik voor 14 euro aan pruimen jam en 13 euro aan stoofperen verkocht. Daarvan heb ik 10 euro weggegeven voor bijbeltjes om uit te delen tijdens de outreaches die wij in het 2e jaar bijbelschool doen. Ook ben ik gevraagd om 5 potten jam te doneren voor bijstandsgezinnen, waar ik ‘ja’ op heb gezegd.

De actie heeft nu in totaal 1321,65 euro op gebracht. Waarvan :

– 415 euro aan algemene giften
– 600 euro aan giften specifiek voor het schoolgeld
– 306,65 aan verkoop van jam en stoofperen

Daarvan heb ik:

– 125 euro gegeven aan giften
– 13,3 euro aan onkosten gemaakt voor het inmaken van de jam en stoofperen

Samen met de toezegging van iemand om de helft van de zendingsreis te betalen maakt dat dat de zendingsreis nu voor 97% betaald is (in de vorige tussenstand per ongeluk ook 97%, wat 94% moet zijn). Er staat nog 17 euro open. Van het schoolgeld van CBC, waar ik ook nog ondersteuning voor kan gebruiken, staat nog 2250 euro open.   Iedereen heel erg bedankt voor jullie giften en andere vormen van ondersteuning. Zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn!

Geef een reactie

Ontdek meer van Vrouw naar Gods hart

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder