Persoonlijk

Tussenstand sponsoring #5

Terwijl de keuken zich vult met heerlijk kruidige aroma’s – ik ben de laatste 10 kg stoofperen aan het inmaken, zodat ze niet verrotten – is het weer de hoogste tijd voor een tussenstand van de sponsoring.

Sinds de laatst tussenstand is er 20 euro aan giften en 25,5 euro verkoop van pruimen jam en stoofperen. Het totaal komt daarmee op 1367,15 euro. Waarvan:

– 435 euro aan algemene giften
– 600 euro aan giften specifiek voor het schoolgeld
– 332,15 euro aan verkoop van jam en stoofperen

Daarvan heb ik:
– 125 euro weggegeven aan giften
– 29,65 euro aan onkosten gemaakt voor het (in)maken van de jam en de stoofperen.

Dat maakt, samen met de toezegging van iemand om de helft van zendingsreis te betalen, dat te zendingsreis nu voor 100% betaald is! Mijn dank is groot naar ieder die bijgedragen heeft – niet te vergeten degenen die potten sparen, de stoofperen beschikbaar hebben gesteld, en ze ingemaakt, gepromoot of mij ondersteunen door gebed – en bovenal naar God, die dit mogelijk heeft gemaakt.

Intussen gaan de voorbereidingen voor de zendingsreis gewoon door. De school is – as we speak – bezig met het boeken van de vliegtickets. Aanvankelijk zou de trip van 10 april tot 24 april 2015 gaan plaatsvinden, maar misschien dat het van 14 t/m 28/29 april wordt, omdat er dan goedkopere tickets te krijgen zijn. Dat zou betekenen dat ik mijn verjaardag in Zuid-Afrika of in het vliegtuig terug naar huis vier. En natuurlijk dat ik geld overhoud om aan andere dingen te besteden, zoals het schoolgeld voor de bijbelschool.

Over het schoolgeld gesproken: dat is nu voor 21,5% betaald, er is nog 2238 euro nodig. Daarom ga ik door met deze actie. Er zijn nog volop potten pruimen jam en/of stoofperen vanaf 2,5 euro per pot! Ook giften zijn welkom, die kunnen overgemaakt worden op rekening nr NL83INGB0004023929, tnv Evangelisch Centrum Shelter Dronten, ovv Juliette Blokker (deze gift is belasting aftrekbaar).

Ik voel me zo gezegend. Een paar maanden geleden had ik geen idee waar ik de reis van ging betalen en realiseerde ik me dat ik het met alleen de verkoop van jam nooit zou gaan redden… en nu, hier ben ik, een paar maanden later, precies op tijd – want het geld voor het ticket moest ik in december hebben – is het rond! Dit geeft mij ook de moed om door te gaan en God te vertrouwen dat het schoolgeld ook rond komt.

Nogmaals bedankt!

Geef een reactie

Ontdek meer van Vrouw naar Gods hart

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder