Persoonlijk

Zuid-Afrika update

Zoals ik al in mijn vorige blog meldde zijn afgelopen donderdag de tickets geboekt. Naar verluidt is het nog een hele klus geweest. Omdat ik op de dag van de boeking zelf communicatie had verwacht, maar niets had vernomen, was ik vrijdag toch wel een beetje gespannen. Bericht over de veranderde reisdata, dat me via via te oren kwam, deed dat nog een schepje boven op. De één zei dat dat voordeliger was, dan ander bracht in dat het op praktische redenen was.

Het bleek allebei bij het geval te zijn. We reizen nu op zondag in plaats van op dinsdag en dat heeft meerdere praktische voordelen. Daarnaast zijn de kosten voor het ticket en de reservering – in mijn vorige blog sprak ik al geloof uit voor een goede deal uit – bijna 50 euro lager uitgevallen dan van te voren gedacht.

We vertrekken zondag 12 april om 10:10 uur van Schiphol op een rechtstreekse vlucht. 26 april vertrekken we om 23:25 uur van Kaapstad en komen we op Koningsdag in de ochtend aan op Schiphol. Voor mijn verjaardagsvisite is dat eveneens goed nieuws. Ik vier mijn verjaardag (de 28ste) nu namelijk toch gewoon thuis…

Zo zie je maar weer. God leidt het altijd op een beter manier dan je zelf kunt bedenken.

We werden overigens door school getipt om, als we dat willen, een annuleringsverzekering af te sluiten. Mijn gevoel zegt: ’tuurlijk niet, wie wil zo’n reis nou annuleren! Ik ben er nog niet uit wat mijn verstand zegt. Daar moet ik wel binnen een kleine 2 weken achter zien te komen. Anders wordt de keuze automatisch voor mij gemaakt. Voor geen annuleringsverzekering. Tips zijn welkom.

Uitgelichte afbeelding: Florian Klauer via Unsplash

Geef een reactie

Ontdek meer van Vrouw naar Gods hart

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder