Persoonlijk

Tussenstand sponsoring #6: Het wordt steeds concreter…

Het komt steeds dichterbij: de zendingsreis naar Zuid-Afrika. Één van mijn klasgenoten postte na oud en nieuw op facebook dat we nu kunnen zeggen dat we dit jaar naar Zuid-Afrika gaan. En zo is het maar net!

Zoals beloofd hierbij weer een tussenstand van de sponsoring tot dus ver. Het resultaat is overweldigend en ik voel me zeer gezegend. God is trouw. Soms zie je het niet, soms – zoals nu – zie je het overduidelijk, maar keer op keer blijkt Zijn trouw.

Er is tot nu toe binnengekomen:
– 1580 euro aan algemene giften, dat is inclusief gift van de persoon die toegezegd had de helft van de zendingsreis te betalen
– 600 euro specifiek voor het schoolgeld
– 407,15 euro aan verkoop van jam en stoofperen.

Dat brengt het totaal op 2587,15 euro…. en daar wordt ik toch wel een beetje stil van.

Daarvan heb ik:
– 125 euro weggegeven aan giften
– voor 20 euro meegedaan aan sponsoracties van mede-studenten
– 29,65 aan onkosten gemaakt voor het (in)maken van de jam en stoofperen

Het leuke is dat we in de klas allemaal bezig zijn met sponsoracties. Sommigen hebben – net als ik – brieven geschreven. Één klasgenoot bewerkt eigen foto’s en zet er teksten bij. Je kunt één van haar creaties laten afdrukken – een percentage is dan voor haar zendingsreis – of op verzoek je eigen favoriete Bijbeltekst bij één van haar prachtige foto’s laten zetten. Voor wie facebook heeft: kijk eens op Maaike’s mooie kaarten pagina.

Een andere mede-student heeft gefilmd tijdens de lessen en profetiën van Harry Coffman, van afgelopen november op school en er dvd’s van gemaakt. Je kon een dvd bestellen met alle lessen plus jouw persoonlijke profetie er op. Ik heb die van mij gisterenavond nog gekeken. Het raakte me opnieuw. Zo wordt het nuttige met het aangename gecombineerd. Je moet er maar op komen. Vast een bovennatuurlijke ingeving van God.

Al met al is de zendingsreis nu volledig betaald en het schoolgeld voor CBC voor ruim 50%. En ik het er alle vertrouwen in dat die andere 50% er ook op z’n tijd komt.

Als het goed is zijn de tickets vandaag geboekt. Naar verwachting zou het tickets 755 euro kosten, maar voor de zekerheid moesten we 775 euro overmaken. Wat te veel is krijgen we dan terug. Ik heb er geloof voor dat we een goede deal hebben kunnen krijgen. Dus: wordt vervolgd.

Iedereen heel erg bedankt! Zonder jullie steun – ook in de vorm van gebed – was dit niet mogelijk. Ook bedankt, pottenspaarders. Doordat ik geen potten heb hoeven kopen, heb ik zeker 50 á 100 euro bespaard. Maar mijn grootste dank gaat uit naar God, dus alle dingen mogelijk maakt! Dit alles is tot Zijn eer en heerlijkheid!

Geef een reactie

Ontdek meer van Vrouw naar Gods hart

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder