Persoonlijk

Tussenstand sponsoring #7: we gaan ervoor!

Erg handig zo’n smartphone, kan ik jullie relaxed zittend op de bank op de hoogte van mijn vorderingen houden, alhoewel ik soms ook het conventionele toetsenbord mis…

We zijn inmiddels begonnen met de contrete invulling van de zendingsreis. Ja, het avontuur gaat al over een kleine 2 maanden van start. We hebben groepjes gemaakt ingedeeld naar doelgroep en/of activiteit. Ik ga werken met tienermeisjes, alleenstaande moeders en -(oudere) vrouwen. Daarnaast ga ik een bijdrage leveren aan de aanbidding. Er zijn daar verschillende gelegenheden voor, waaronder de jeugddienst en de kinderdienst. We zijn al begonnen met het uitzoeken van geschikte liedjes. Die gaan de dan ook van te voren ‘instuderen’. De komende tijd gaan we de plannen verder uitwerken. Als iemand by the way Engels talige kinderliedjes weet hoor ik het graag…

Verder gaat het ‘gewone’ leven ook door. Waarin God wederom bewezen heeft dat Hij zelden vroeg, maar nooit te laat is. Gebleken is dat ‘ongeestelijke’ zaken zoals het inschakelen van een incassobureau ook gewoon bijdragen aan financiële oplossingen. Waarin ik gemerkt heb hoe gemakkelijk het is om ongemerkt in oude patronen te vervallen en ik het soms gewoon nodig heb om mezelf een schop onder de kont te geven. Maar ook waarin ik ineens allemaal verbanden begin te leggen tussen Bijbelverzen, en daarbij regelmatig verbaasd sta van de wijsheden in bijvoorbeeld Spreuken en dat terwijl ik al die teksten toch zeker minimaal 2 keer eerder gelezen heb. En ik – last but not least – nu lekker 2 weken vakantie heb. Waarschijnlijk kan ik over dat alles beter een aparte blog schrijven.

Maar dan nu de tussenstand:

Er is sinds de vorige tussenstand ongeveer 90 euro bij gekomen met de verkoop van pruimen jam en stoofperen. De stoofperen zijn inmiddels uitverkocht. Het aantal bakken met ingevroren pruimen is geslonken tot 6.

In totaal is er nu binnen gekomen:
– 2180 euro aan giften
– zo’n 495 euro aan verkopen
Dus zo’n 2675 euro in totaal.

Daarvan heb ik:
– 200 euro besteed aan giften
– voor 61,5 euro deelgenomen aan sponsoracties van klasgenoten
– ongeveer 36 euro aan onkosten gemaakt voor het (in)maken van de pruimen jam en stoofperen.
– ruim 700 euro besteed aan het vliegticket
– 140 euro gereserveerd voor de verblijfskosten
– 1425 euro besteed aan schoolgeld (dat is nu dus voor de helft betaald)

Het schiet dus lekker op. Wel blijven giften voor het schoolgeld – waarvan dus 50% (dat is 1425 euro) nog openstaat – welkom (gegevens zijn te vinden in de kolom rechts op de internetversie van mij blog). Maar aangezien ik weet dat God om op deze school wil hebben en houden, maar ik me daar geen zorgen over.

Ik zou zeggen bedankt en tot de volgende keer!

Geef een reactie

Ontdek meer van Vrouw naar Gods hart

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder