Persoonlijk

Tussenstand sponsoring #1

Vanochtend heb ik in mijn gemeente mogen vertellen over mijn zendingsreis naar Zuid-Afrika en jam mogen verkopen!

De totale opbrengst van de jam verkoop en de giften die bij mij direct zijn binnen gekomen, is nu 215 euro, waarvan er vanochtend 60 euro is binnen gekomen. Dit houdt in dat nu zo’n 17% van de benodigde reissom binnen is.

Iedereen die daaraan heeft bijgedragen wil ik via deze weg bedanken. Niet in de laatste plaats de mensen die potten voor mij sparen. En bovenal dank ik God onze Vader die voor mij zorgt en voorziet. Weet dat door je bijdrage niet alleen de mensen in Zuid-Afrika of ik gezegend worden, maar ook jijzelf! Dit geld zal niet besteed worden aan stoffelijke zaken die vergaan, maar krijgt eeuwigheidswaarde, doordat het mensenlevens aan gaat raken. Stel je voor dat later in de hemel iemand je komt bedanken omdat jij door middel van jouw gift zijn leven hebt veranderd!

Aankomend weekend volgt de tussenstand inclusief de giften die via de Shelter binnen komen.
Ook giften voor het schoolgeld voor CBC (2850 euro) zijn welkom.

Dit is de opname van mijn verhaal, dat ik vanochtend verteld heb:

Dit is de sponsorbrief, die ik in het filmpje noem:

Nogmaals bedankt!

Niet dat ik de gave zoek, maar ik zoek de vrucht die op uw rekening toeneemt. Fil 4:17

Geef een reactie

Ontdek meer van Vrouw naar Gods hart

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder