Persoonlijk

Reisblog Zuid-Afrika online

Lieve familie en vrienden,

Zoals jullie bijna niet ontgaan kan zijn, ga ik binnenkort naar Zuid-Afrika zendingsreis. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle giften en andere bijdragen! 

Nog maar een week en dan is het zover! Morgen word ik vanuit mijn thuisgemeente Shelter Dronten uitgezegend en donderdag zal er op CBC de nodige aandacht aan besteed worden. 

Ik mag op The Ark City of Refuge in Kaapstad een bijdrage gaan leveren aan aanbidding (dmv dans en muziek) tijdens verschillende gelegenheden. Daarnaast mag ik werken met de ‘New Jerusalem Girls’, dat zijn tienermeisjes die het drugs afkick programma volgen. Ook ga ik werken met de andere tienermeisje die door The Ark opgevangen worden. En verder mag ik werken met alleenstaande vrouwen en/of moeders. Ik zie erg uit naar wat God door mij heen gaat doen en hoe Hij de levens van deze mensen gaat aanraken! En bedenk dat dit allemaal door jouw gift mogelijk is gemaakt!

Ik ben druk met de laatste voorbereidingen. Zo heb ik bijvoorbeeld leuke knutselspullen kunnen kopen voor de meiden van de giften die ik gekregen heb en ben ik bezig om dansdoeken te naaien van resten vlaggenstof die tot nu toe geen bestemming hadden.

Inmiddels is er een blog aangemaakt, waarop onze reis van dag tot dag te volgen zal zijn. Die is te vinden op http://missionstripzuid-afrikacbcnederland2015.waarbenjij.nu/. De reis duurt van 12 t/m 27 april. 

Wil je per email op de hoogte blijven? Dan kan! Je kunt je t/m 10 april bij mij opgeven, dan zet ik je emailadres op de lijst en wordt je automatisch op de hoogte gehouden. Daarnaast kun je jezelf (ook na 10 april) via de reisblog, via ‘Meld je aan voor de mailinglijst’ onderin het menu links, zelf in schrijven op voor mailing.

Sponsoren? Dat kan op verschillende manieren:
– je kunt een gift overmaken op rekening nr NL83INGB0004023929, tnv Evangelisch Centrum Shelter Dronten, ovv Juliette Blokker (deze gift is belasting aftrekbaar).
– je kunt zelfgemaakte jam van vruchten uit eigen tuin van mij afnemen.
Wat je ook maar op je hart krijgt, maar voel je vooral vrij! 

Wil je meer weten, vraag het gerust.
In elk geval heel erg bedankt 
Groetjes, Juliette

Meer informatie: The Ark: http://theark.org.za/
Reisblog: http://missionstripzuid-afrikacbcnederland2015.waarbenjij.nu/
Of volg mij via facebook of mijn blog: http://jcblokker.blogspot.nl

Uitgelichte afbeelding: Angelina Litvin via Unsplash

Geef een reactie

Ontdek meer van Vrouw naar Gods hart

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder